Har du lige som mig en masse krukker som er lidt kedelige at se på, kan du nemt friske dem op. Jeg har lavet et forsøg med at male mine for nogle år siden, og det virker helt fint. Malingen holder stadig, og ingen af krukkerne har vist tegn på afskallet maling.

Mal dine udendørs krukker
Fineste sortmalede krukker som nye.

Jeg har brugt sokkel maling. Jeg valgte den sorte farve. Malingen findes i flere nuancer. Er sort ikke lige dig, findes der alternative farver.

Plante skilte har også fået en omgang.

Krukkerne blev taget ind om efteråret i varmen, og stod i kælderen ind til jeg var sikker på at de var helt tørre. Herefter blev de renset godt og grundigt – med en fugtig klud.

5 liter sort sokkel maling. Mindre kunne også have gjort det.

Malingen blev påført to gange, og så var de som nye. Jeg syntes meget bedre om de sort malede krukker end de kedelige brune, som jeg har/havde alt for mange af.

Mit skilt i vejboden er også malet med sokkel maling.

Den samme maling brugte jeg på pallerammer, og resultatet er også helt perfekt. Det holder i vind og vejr. Faktisk har jeg malet mange andre ting med samme maling så som, plantepinde, havereoler i træ og skilte til min plantebod ved vejen.

Jeg håber du kunne bruge mit tips. Du er velkommen til at lægge en kommentar, eller dele dette opslag

kh Susanne.